Hof van Liduina

Teylingen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Binnenkort starten we met dit nieuwbouwplan in Warmond. Hof van Liduina is gelegen op een prachtige locatie achter Het Gastenhuis Liduina aan de Endepoellaan in Warmond. Het programma bestaat uit 20 ruime eengezinswoningen én 8 woningen beneden-bovenwoningen.
 
De ruime eengezinswoningen
In het plan worden 20 eengezinswoningen gerealiseerd, waaronder 4 hoekwoningen. Deze eengezinswoningen hebben een breedte van 5,4 meter en een diepte van ruim 10,76 meter. De woning heeft twee volledige lagen met standaard drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. Op de zolder kan je gemakkelijk één of twee extra kamers realiseren in combinatie met dakkapellen of dakramen.

De kenmerken van de eengezinswoningen:
• van circa 124 m2 tot circa 129 m2 woonoppervlak;
• 5,10m (rijwoningen) tot 5,40m (hoekwoningen) breed en een begane grond inclusief erker van 11 m diep;
• In basis 3 slaapkamers;
• Woonkamer en keuken van circa 48 tot circa 51 m2;
• Ruime zolder met aparte technische ruimte;
• Veel optie mogelijkheden;
 
De beneden-bovenwoningen
Naast de eengezinswoningen bevat het plan ook nog 8 beneden-bovenwoningen. Ook deze woningen hebben een breedte van 5,1 meter en verschillen in diepte.

De kenmerken van de beneden-bovenwoningen:
• De begane grond woningen hebben een woonoppervlak van circa 73 m2 de bovenwoningen hebben een woonoppervlak van circa 68 m2;
• De benedenwoningen hebben in basis 2 slaapkamers, de boven woningen hebben in basis 1 slaapkamer;
• De woonkamer en keuken hebben een grootte van circa 37 tot 46 m2;
 
Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de ruime mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Planning
We verwachten eind vierde kwartaal 2018 in verkoop te kunnen gaan. Meer informatie volgt in de volgende nieuwsbrief, die in oktober zal worden verstuurd, en op de website.

Indien u vrijblijvend op de hoogte gehouden wenst te worden over Hof van Liduina, schrijf u gerust vrijblijvend in via het interesseformulier op deze website

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Liduina
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
32
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Teylingen.

Aanmelden