Hof van Liduina

Teylingen
Actueel aanbod

€ 199.500,- tot € 370.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
66 - 111m2
Kaveloppervlak
127 - 130m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Nu in PreSale! Hof van Liduina, een nieuwbouwplan in Warmond. Het Hof van Liduina is gelegen op een prachtige locatie achter Het Gastenhuis Liduina aan de Endepoellaan in Warmond, met het winkelcentrum, horecagelegenheden en de jachthaven liggen op loopafstand. In het programma worden diverse woningtypen opgenomen.

De ruime eengezinswoningen
In het plan worden 20 ruime eengezinswoningen gerealiseerd, waaronder 4 hoekwoningen. De eengezinswoningen hebben een breedte van 5,1 meter (tussenwoning) of 5,4 meter (hoekwoning) en een diepte van ruim 9,56 meter. De woningen hebben twee volledige lagen met standaard drie ruime slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Op de zolder is er de mogelijkheid één of twee extra kamers te realiseren door het toepassen van dakkapellen of dakramen.

De kenmerken van de eengezinswoning:

*Gasloos gebouwd met een EPC van 0
*Een woonoppervlak van circa 111 m2 tot circa 117 m2 met de mogelijkheid tot uitbreiding;
*In basis 3 slaapkamers;
*Woonkamer met open keuken;
*Ruime zolder met aparte technische ruimte;
*Veel optie mogelijkheden;
De beneden-/bovenwoningen
Naast de eengezinswoningen bevat het plan ook nog 8 beneden-bovenwoningen. Deze woningen hebben een breedte van 5,1 meter en verschillen in diepte.

De kenmerken van de beneden-/bovenwoningen:

*Zowel de beneden- als bovenwoning heeft 2 slaapkamers;
*De benedenwoning heeft een tuin als buitenruimte, waar bij de bovenwoning een terras/balkon wordt gerealiseerd.
*Een ideale starterswoning
Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Hof van Liduina geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Hof van Liduina worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%
Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Planning
De verkoop voor project Liduina zal in Q4 van 2019 plaatsvinden, zodat er naar alle waarschijnlijkheid in Q2 van 2020 met de bouw gestart wordt.

Interesse
Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul hier het interesseformulier in en we houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Liduina
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 199.500,- tot € 370.500,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Teylingen.

Aanmelden