Hof van Liduina

Teylingen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Ondanks de grote interesse en het enthousiasme dat we hebben geconstateerd bij geïnteresseerden, moeten we helaas melden dat het project Hof van Liduina in Warmond voorlopig niet in verkoop zal gaan. Het project ligt momenteel stil.

Concreet houdt dit in dat dit project zeer waarschijnlijk niet in het komende jaar in verkoop zal gaan. En dat er zodoende niet binnen afzienbare tijd zal worden gestart met de realisatie.

Planning
Indien u vrijblijvend op de hoogte gehouden wenst te worden over Hof van Liduina, schrijf u gerust vrijblijvend in via het interesseformulier op deze website. Wanneer er meer bekend is, zullen we je door middel van een nieuwsbrief op de hoogte brengen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Liduina
Start verkoop
2020 (1e kwartaal)
Koopwoningen
32
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Teylingen.

Aanmelden