Park OverTeylingen

Teylingen - Sassenheim
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In Sassenheim in de gemeente Teylingen ontwikkelen Timpaan en Van Rhijn Bouw 131 nieuwbouwwoningen. Het project is gesitueerd aan de noordkant van Sassenheim, ten noorden van de Laan van Overteylingen.

Nieuwbouw in Sassenheim

Het project bestaat uit 131 woningen, waaronder 26 sociale huurwoningen en 20 beneden-boven-woningen in de middenhuur. De overige 85 woningen gaan in de verkoop. Er komen daarmee verschillende type woningen in het plan, zoals appartementen, woningen voor kleine huishoudens, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Daarmee wordt het een veelzijdige wijk, die voorziet in de woningbehoefte in Sassenheim.

Duurzame woningen

Alle woningen in het plan worden gasloos gerealiseerd met een beoogd EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0. Behalve dat het duurzame woningen worden, is er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit. Deze past goed bij de Sassenheimse architectuur. De bestaande boerderij in het gebied is een gemeentelijk monument en blijft gehandhaafd. De beukenhaag langs de entree naar de boerderij wordt grotendeels ingepast in de groenstructuur van het plan.

Stand van zaken

Timpaan en Van Rhijn Bouw zijn samen met de gemeente Sassenheim in de afrondende fase aanbeland in de uitwerkingsfase van het project. Zodra deze fase is afgerond, wordt het plan ter inzage gelegd. Als het plan ter inzage ligt weten wij ook meer over wanneer we de verkoop kunnen opstarten. Onze verwachting is dat de start verkoop van de in totaal 85 koopwoningen in het plan gaat plaatsvinden in het derde kwartaal van 2019. Heb je interesse in een van de woningen? Meld je aan middels het interesseformulier in en ontvang de nieuwsbrief!

De makelaars van het project zijn:

Heemborgh Makelaars te Sassenheim: 0252-217011, sassenheim@heemborgh.nl

en

Piet Warmerdam makelaardij te Noordwijkerhout: 0252-377090, info@pietwarmerdammakelaardij.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park OverTeylingen
Start (voor)verkoop
2019 (3e kwartaal)
Koopwoningen
131
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Teylingen.

Aanmelden