Park OverTeylingen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Teylingen - Sassenheim
Actueel aanbod

€ 305.000,- tot € 840.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 180m2
Kaveloppervlak
111 - 491m2
Inhoud
229 - 500m3

Over dit project

In Sassenheim in de gemeente Teylingen ontwikkelen Timpaan en Van Rhijn Bouw een prachtige nieuwbouwwijk. Het project is gesitueerd aan de noordkant van Sassenheim. Dit ligt ten noorden van de Laan van Overteylingen.
Momenteel zijn alle woningen in blok 2 t/m 5, 7, 8 en 10 toegewezen.
Via het online inschrijfformulier kan je je nog inschrijven als reservekandidaat voor een woning of appartement.

Nieuwbouw in Sassenheim

Het project bestaat vooralsnog uit 121 woningen, waaronder 26 sociale huurwoningen en 20 beneden-boven-woningen in de middenhuur. De overige 75 woningen zijn in de verkoop. Er komen daarmee verschillende woningtypes in het plan, zoals appartementen, woningen voor kleine huishoudens, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Daarmee wordt het een veelzijdige wijk, die de woningbehoefte in Sassenheim voorziet. Blok 6 is nog in ontwikkeling. Hierover later meer informatie.

Duurzame woningen

Alle woningen in het plan worden gasloos gerealiseerd met een beoogd EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0. Behalve dat het duurzame woningen worden, is er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit. Deze past goed bij de Sassenheimse architectuur. De bestaande boerderij in het gebied is een gemeentelijk monument en blijft gehandhaafd. De beukenhaag langs de entree naar de boerderij wordt grotendeels ingepast in de groenstructuur van het plan.

De makelaars van het project zijn:

Heemborgh Makelaars te Sassenheim: 0252-217011, sassenheim@heemborgh.nl

en

Piet Warmerdam makelaardij te Noordwijkerhout: 0252-377090, info@pietwarmerdammakelaardij.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park OverTeylingen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
75
Prijs
€ 305.000,- tot € 840.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Teylingen.

Aanmelden