Hooghkamer - buitengewoon hollands

Teylingen - Voorhout
Actueel aanbod

€ 653.500,- tot € 896.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
144 - 168m2
Kaveloppervlak
227 - 434m2

Over dit project

NU IN VERKOOP!
Verdeeld over twee eilanden komen er 16 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande villa's. De woningen liggen allemaal aan de buitenrand en in het hart van het eiland komt een groen plantsoen. De woningen hebben de uitstraling van een luxe woning in de duinen. Bij het ene eiland worden de woningen wit gestuukt, bij het andere lichtgrijs. Toch zijn er volop verschillen in details, kleur en kaprichting en juist deze subtiele variatie geeft de Eilanden haar charme.Allemaal op riante kavels aan het water en het merendeel heeft een veranda. De woningen zijn fijn van formaat, vanaf 144m², 158m² en 164m² woonoppervlakte en met garage.

WONEN IN HOOGHKAMER
De ontwikkeling van de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout is in volle gang. Het laatste deelgebied, Singels genaamd, is nu aan de beurt. In Singels woont u op een plek met veel aandacht voor de natuur en biodiversiteit. Afwisselende waterpartijen, duurzame beplanting, (speel-)plekken voor jong en oud en duurzame materialen maken van dit woongebied een prachtige woonplek.

DE LOCATIE
In Voorhout zijn alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. In de gezellige Herenstraat vindt u naast de bekende winkelketens ook lokale speciaalzaken. Ook zijn er diverse scholen en sportvoorzieningen.

INTERESSE?
Wilt u wonen in de wijk Hooghkamer? Bekijk dan de website www.hooghkamer-voorhout.nl voor meer informatie en schrijf u in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hooghkamer - buitengewoon hollands
Koopwoningen
20
Prijs
€ 653.500,- tot € 896.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Teylingen.

Aanmelden