Hooghkamer - Langs de Kreken

Teylingen - Voorhout
Actueel aanbod

€ 695.000,- tot € 895.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
161 - 193m2
Kaveloppervlak
237 - 494m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Langs de Kreken in Voorhout bestaat uit 17 prachtige complete woningen aan het water: 5 vrijstaande villa’s, 8 vrijstaand geschakelde villa’s en 4 twee-onder-een-kapwoningen. Op slechts 30 minuten rijden van Amsterdam en Den Haag. Living the dream… Dankzij een intensieve samenwerking met onze duurzame partners maken we hier Plusleven-wonen mogelijk. Dit betekent extra wooncomfort én lage vaste energielasten van € 25,- per maand. Beleef wonen in het huis van de toekomst nu al!

Natuur, water & thuis
Want stelt u zich eens voor, wonen in een prachtige ruime woning met privé strand in een heerlijk groene buurt. De luxe twee-onder-een-kapwoningen en villa’s in Langs de Kreken zijn ontworpen onder architectuur van Van Manen uit Noordwijk. Het unieke design maakt elke woning even bijzonder.

Eilandenrijk
In Langs de Kreken zijn er twee soorten bouwstijlen die stedenbouwkundig en architectonisch zijn ingezet. Eilandenrijk met een mix van vrijstaand en twee-onder-een-kap waarbij strakke lijnen en gebruik van natuurlijke materialen kenmerkend zijn. Zoals de plint van de woningen die wordt uitgevoerd in natuursteen look en de houten lamellen die voor zonwering in het gevelbeeld zijn verwerkt.

De Kreken
Langs de rand boven het eiland, De Kreken, hebben de herenhuizen aan de voorzijde uitzicht op het dorpsplein. De achtergevel geeft uitzicht op het water. Hier is een mix van vrijstaande en vrijstaand geschakelde villa’s. De vrijstaand geschakelde villa’s zijn op de begane grond met elkaar verbonden, waardoor zij een heel eigen karakter krijgen. De veranda aan de achterzijde en het balkon aan de voorzijde geven de woning nog meer sfeer.

Plusleven in Langs de Kreken
Dankzij een intensieve samenwerking met onze duurzame partners maken we Plusleven-wonen in project Langs de Kreken mogelijk. De woningen zijn sowieso gasloos, maar ook nog eens heel energiezuinig. Dit resulteert concreet in extra wooncomfort én lage vaste energielasten van € 25,- per maand. Dit is dus de enige energienota die u zult ontvangen, als u besluit om in ons project te gaan wonen. Hier woont u in het huis van de toekomst!

www.vanderhulstbouwbedrijf.nl/langs-de-kreken

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hooghkamer - Langs de Kreken
Koopwoningen
17
Prijs
€ 695.000,- tot € 895.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Teylingen.

Aanmelden