Spoordijk - Verkocht

Teylingen - Voorhout
Actueel aanbod

€ 460.000,- tot € 530.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
129 - 149m2
Kaveloppervlak
124 - 245m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Spoordijk: geweldig wonen in Voorhout! - Alle woningen zijn verkocht

Energierijk wonen! Dat maken we mogelijk in ons nieuwbouwproject Spoordijk in Hooghkamer Voorhout. Hier realiseren we 36 riante eengezinswoningen. De perfecte harmonie tussen ontspanning en energie opdoen. Ontladen en opladen: thuiskomen om na een drukke dag te ontladen, maar ook weer op te laden om eropuit te trekken. Compleet wonen waar comfort een hoge standaard heeft.

In de woonwijk Hooghkamer vind je veel groen en water. De opzet van de wijk is open en ruim. Samen met architectenbureau Van Manen creëren we met veel plezier jouw woongeluk. Dat heeft geresulteerd in een uniek ontwerp speciaal voor deze wijk. Een energierijke woning, gasloos en voorzien van heel veel zonnepanelen die een plus aan energie geven en zorgen voor een positieve bijdrage aan het milieu. Volledig FSC gecertificeerd en opgenomen in het landelijke register Groenverklaringen met hierdoor de voordelen van het afsluiten van een groene hypotheek.

Geniet van veel leefruimte
De eengezinswoningen zijn ruim en comfortabel en minimaal ca. 9.40 m diep (zonder een uitbouw) en ook nog eens heel energiezuinig gebouwd. Wonen in Spoordijk is wonen met veel leefruimte, badend in licht en comfort. Behalve het hoge afwerkingsniveau en mooi materiaalgebruik hebben we de woningen voorzien van ontzettend veel sfeer door de mooie gevelsteen, wisselende kapvormen en roedeverdeling in de ramen. Ook de openslaande deuren zorgen voor een warm en gezellig gevoel. Bij het woningtype Lavendel maken het Frans balkon en de bijzondere pergola met ruimte in de voortuin voor bijvoorbeeld de (bak)fiets dit gevoel compleet.

De charmante erker zorgt hiervoor bij het woningtype Klaproos. Alle woningen hebben een diepe achtertuin en een woonoppervlakte vanaf 129 m2. In de basis hebben de woningen 3 royale slaapkamers en op de vrij indeelbare zolder is een 4e kamer mogelijk bijvoorbeeld als thuiskantoor. Hier weet je dat je goed zit! Interesse in geweldig wonen in Voorhout? www.spoordijk-voorhout.nl

Verkoopprijs vanaf € 460.000,- v.o.n.

VERKOOP & INFORMATIE: Chantal Lefeber Makelaars tel. 0252 429 119
REALISATIE: Van der Hulst Bouwbedrijf tel. 0252 210 031

Meer informatie

Kenmerken

Project
Spoordijk - Verkocht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36
Prijs
€ 460.000,- tot € 530.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Teylingen.

Aanmelden