Park OverTeylingen fase 2

Teylingen - Sassenheim
Actueel aanbod

€ 412.500,- tot € 450.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 135m2
Kaveloppervlak
100 - 153m2
Inhoud
355 - 383m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

In Sassenheim in de gemeente Teylingen ontwikkelen Timpaan en Van Rhijn Bouw een prachtige nieuwbouwwijk. Het project is gesitueerd aan de noordkant van Sassenheim. Dit ligt ten noorden van de Laan van Overteylingen.

Fase 2, oftewel blok 6, bestaat uit 15 eengezinswoningen: 4 hoekwoningen en 11 tussenwoningen. Het woonoppervlakte varieert per woning tussen de circa 123 m² en circa 135 m² en de perceelsoppervlakte tussen 100 m2 en 153 m2.

Nieuwbouw in Sassenheim
Het project bestaat uit 136 woningen, waaronder 26 sociale huurwoningen en 20 beneden-boven-woningen in de middenhuur.

De overige 90 woningen gaan in de verkoop. Er komen daarmee verschillende woningtypes in het plan, zoals appartementen, woningen voor kleine huishoudens, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Daarmee wordt het een veelzijdige wijk, die de woningbehoefte in Sassenheim voorziet.

Duurzame woningen
Alle woningen in het plan worden gasloos gerealiseerd met een beoogd EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0. Naast dat het duurzame woningen worden, is er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit. Deze past goed bij de Sassenheimse architectuur. De bestaande boerderij in het gebied is een gemeentelijk monument en blijft gehandhaafd. De beukenhaag langs de entree naar de boerderij wordt grotendeels ingepast in de groenstructuur van het plan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park OverTeylingen fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 412.500,- tot € 450.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Teylingen.

Aanmelden