Wandgrimeurs

Bloementuin - Bootligplaatsen

Teylingen - Sassenheim
Toekomstig aanbod

€ 30.850,- tot € 30.850,-

Over dit project

De twintig bootligplaatsen maakt Bloementuin Sassenheim uniek. De ligplaatsen worden in het project verkocht onder de naam Waterlelie.

Bloementuin ligt direct aan het water en hierdoor vaar je direct naar de Kagerplassen. Dit is het oudste watersportgebied van Nederland. Dit unieke veengebied staat via rivier de Zijl direct in verbinding met de Oude Rijn, van waaruit Leiden, Amsterdam én de rest van Nederland bereikbaar zijn. Wonen en recreëren op het water zijn in dit nieuwbouwproject binnen handbereik.

Tijdens de presale vind je meer informatie over de bootligplaatsen inclusief een concept artist impressies en koopsomindicatie. Je kan je alvast oriënteren op de ligplaatsen en je interesse hier kenbaar maken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bloementuin - Bootligplaatsen
Start verkoop
2023 (2e kwartaal)
Koopwoningen
20
Prijs
€ 30.850,- tot € 30.850,-
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Teylingen.

Aanmelden