Bloementuin - Eengezinswoningen

Teylingen - Sassenheim
Actueel aanbod

€ 327.850,- tot € 485.850,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 118m2
Kaveloppervlak
102 - 232m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

HELAAS! Alle eengezinswoningen binnen Bloementuin zijn verkocht.

Bloementuin heeft 36 eengezinswoningen. De duurzame en comfortabele woningen zijn onderverdeeld in zes woningtypes, die naar bloemen vernoemd zijn. Ze variëren in woonoppervlakte van circa 109 m² tot en met 118 m².

Iedere woning heeft een prettige tuin, waar je kan genieten van het heerlijke buitenzijn. Er zijn meerdere optie- en indelingsvarianten mogelijk om de woning naar eigen wens in te delen. Elke woning heeft een externe houten berging van circa 7 m² in de achtertuin. De auto kan je parkeren op de vrije parkeerplaatsen vlak voor de deur.

Wist je dat de woningen standaard met badkamer en toilet worden opgeleverd? Dit is dus al in de v.o.n.-prijs inbegrepen. Alle woningen zijn gasloos en daarmee toekomstbestendig. Door de gasloze woning ervaar je straks een aangenaam en constant binnenklimaat. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm door de toegepaste duurzame materialen.

Verkoopvoorwaarden
Voor de woningen tot €450.000 v.o.n. zijn bij de start verkoop straks bepalingen van kracht. Hierbij kun je denken aan een anti-speculatiebeding zelfbewoningsplicht. Dit betreft bouwnummers 6 tot en met 36.

Vanaf nu vind je meer informatie over de woningtypes inclusief woningplattegronden, artist impressies en koopsommen op de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bloementuin - Eengezinswoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 36 beschikbaar
Prijs
€ 327.850,- tot € 485.850,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Teylingen.

Aanmelden