Bloementuin - Appartementen

Teylingen - Sassenheim
Actueel aanbod

€ 485.850,- tot € 485.850,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 87m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

NOG ENKELE APPARTEMENTEN EN BOOT-LIGPLAATSEN BESCHIKBAAR!

Bloementuin is een duurzaam nieuwbouwplan in Sassenheim.

Bloementuin heeft twee appartementengebouwen, met ieder tien woningen. De in totaal 20 appartementen bestaan uit drie- en vierkamerappartementen met respectievelijk een GBO van 87 m² en 85 m². Iedere woning heeft een ruim balkon of terras van maar liefst 8,5 m² waar je kan genieten van het buitenzijn. Er zijn diverse optie- en indelingsvarianten mogelijk om de woning naar eigen wens in te delen, ideaal toch?

De twee appartementengebouwen zijn voorzien van een ruime centrale hal met lift en trappenhuis. Voor extra bergruimte heeft ieder appartement een inpandige privé-berging van minimaal 5 m² op de begane grond. De auto kan je parkeren op de parkeerplaatsen voor het gebouw.

Wist je dat de woningen standaard met badkamer en toilet worden opgeleverd? Dit is dus al in de v.o.n.-prijs inbegrepen. Alle woningen zijn gasloos en daarmee toekomstbestendig. In jouw gasloze woning ervaar je straks een aangenaam en constant binnenklimaat. Daarnaast zijn deze woningen onderhoudsarm door de toepassing van robuuste en duurzame materialen.

Alle informatie over de woningtypes inclusief woningplattegronden, artist impressies en koopsommen vind je op deze projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bloementuin - Appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 20 beschikbaar
Prijs
€ 485.850,- tot € 485.850,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Teylingen.

Aanmelden